Pàgines

dimecres, 5 d’octubre del 2011

Izan Rubio triunfa amb un ple

El passat dijous 29 de Setembre, Izan Rubio, de tant sols 21 anys, va aconseguir un ple al Museu del Modernisme Català.
El jove guitarrista va interpretar, dins dels seu concert, un programa emotiu i proper que va fer vibrar a tots els que hi van assistir, amb obres de J.S. Bach, Francisco Tárrega, A. Barrios i molts d'altres.
Aquest concert suma un punt més a la destacada carrera de l'artista.

Izan Rubio va començar en el món de la guitarra quan tant sols tenia 6 anys, gràcies al seu professor, Miguel Ángel Sanz, que va saber captar la seva motivació el jove es va anar endinsant en el món de la guitarra clàssica. Als 16 anys va entrar al Conservatori Municipal de Barcelona, El Bruc. I actualment estudia a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Laura Young.
A l'abril del 2011 va obtenir el tercer premi al Concurs d'Interpretació Musical Fundació Arjau, i al Novembre del 2010 va obtenir el premi a millor català classificat al Certament Internacional de Guitarra Miquel Llobet. Actualment Rubio participa en una gira de concerts amb Joventuts Musicals de Catalunya.

Cal destacar la sensibilitat, passió i sentiment que aquest artista posa en cada nota, cada peça i en cada concert.

El jove guitarrista tornarà a tocar el pròxim dissabte 8 d'Octubre a la Galeria Canals de Sant Cugat dins del cicle de concerts "Música a Canals Galeria d'Art". En aquest cas l'entrada tindrà un preu de 3 euros i serà gratuïta pels socis del Tr3sc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada