Pàgines

diumenge, 15 de gener del 2012

Universitàris a l'església de Santa Anna

El passat dissabte 14 de Gener, el cor i l'orquestra de la UAB van oferir un concert gratuït a Barcelona dins del cicle de concerts de Cors i Orquestres Universitàries que organitza la Pastoral Universitària.

Dirigit per Poire Vallvé i Jesús Badia, l'espectacle va començar a tres quarts de nou i es va dividir en tres blocs.

Els encarregats de començar l'espectacle van ser els joves del Cor amb dues obres de dos poetes catalans, Salvador Espriu amb l'obra anomenada Senyor Sant Jordi i Miquel Martí i Pol amb Compartirem misteris. A continuació van seguir tres peces de música llatino-americana anomenades El útimo café, Se equivocó la Paloma i Cantares. I en darrer terme, el primer bloc va concloure amb Viva la Música i Ride the Chariot.

El segon dels blocs va estar interpretat per l'orquestra, i aquesta va començar amb dues obres del s.XX anomenades Simfonieta, de Nikolai Petrovich Rakov i Oblivion d'Astor Piozzolla, peça que s'inclou dins la Banda Sonora de la pel·lícula Enric IV.

Per acabar, cor i orquestra van interpretar de manera conjunta Verlaih us Frieden, un serè cant a la pau de Mendelssohn.

El concert va ser tot un èxit, i el públic emocionat va aplaudir durant una bona estona.



2 comentaris:

  1. quan va ser la segona foto? perquè jo no surto??no em trobo, :(

    ResponElimina
  2. Doncs la vaig fer durant la última peça que veu fer conjuntament el cor i l'orquestra. Però amb lo petita que es veu la foto, és difícil que et trobis!

    ResponElimina