Pàgines

dimarts, 8 de novembre del 2011

13è aniversari acompanyat d'acordions

Set acordions i un bateria omplen de música la residència a la gent gran de Cerdanyola en motiu del seu 13è aniversari. Es tracta de l'associació d'arcodionistes de Cerdanyola del Vallès, Mòdul-4, que el passat Dissabte 5 de novembre va interpretat peces com "Tango pour Claude", Smile (Charles Chaplin), Spanish eyes i molts d'altres sota la direcció de Raquel Prat.


En la seva totalitat, Mòdul-4 està format per 13 acordionistes i un bateria. Aquest grup va començar en forma d'orquestra ja fa gairebé 5 anys. Compost per alumnes i ex-alumnes de l'Aulos, Escola Municipal de Música de Cerdanyola, i dirigits per la professora de tots ells, Raquel Prat, aquests joves músics han anat evolucionant fins a convertir-se en una associació fa gairebé un any. 


L'antiga OAC (Orquestra d'Acordionistes de Cerdanyola) Mòdul-4 va passar a ser l'Associació d'Acordionistes de Cerdanyola del Vallès en una cerimònia de presentació que va tenir lloc el 2 d'octubre d'aquest mateix any a l'Ateneu de Cerdanyola. Poc a poc Mòdul-4 s'està fent un lloc dins les associacions musicals del moment tocant arreu de Catalunya i inclús fora del país, més concretament a Alemanya.


El grup també conta amb una pàgina a la famosa xarxa social de Facebook i amb una web molt completa on hi podreu trobar molta informació com per exemple el calendari dels pròxims concerts. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada