Pàgines

dilluns, 21 de novembre del 2011

RoxAnne busca cartell

Després del èxit de Dummy Up, Veus sense Fronteres prepara un nou musical solidari que està previst que s'entreni a principis d'anys. 


Per tal de fer-lo més participatiu s'ha convocat un concurs de cartells obert a tothom per tal de dissenyar la seva portada. Durant el mes de novembre es recolliran les propostes al cartell de RoxAnne, cal presentar-lo acabat, de qualitat i respectant les mides i proporcions. A continuació, entre novembre i desembre es votarà el cartell guanyador i definitiu en el qual es valorarà que sigui llegible, atractiu, no ofensiu i fàcil de reproduir.

Estel Felez, directora d'aquest nou espectacle solidari fa una crida a tots aquells que s'hi vulguin afegir obrint nous càsting per tal de trobar "covers" als papers principals. En aquest cas l'espectacle s'anomena RoxAnne i l'historia transcórrer en un cabaret dels anys 30 on l'amor, la música, la dansa i l'acció tenen un paper clau. 


Roxanne, l'artista principal del cabaret, es veu involucrada en uns assumptes de corrupció entre la propietària del local i uns mafiosos que freqüenten el cabaret. Per comprar el seu silencia la Riki l'hi ofereix una gran suma de diners que l'artista accepta encantada per tal d'ajudar la seva germana a pagar-se els medicaments, ja que aquesta pateix de narcolèpsia. A tota aquesta trama se li sumen unes ballarines egoistes i envejoses, unes senyores de neteja amb grans expectatives de futur, un policia enamorat i uns borratxos que afegeixen un punt d'humor a tot això.


Aquest musical està 100% produït pels membres del grup jove de Veus sense Fronteres els quals han fet el guió, les coreografies, les lletres, la posta en escena, el vestuari i l'atrezzo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada