Pàgines

dilluns, 28 de novembre del 2011

Cerdanyola solidaria

Durant aquest Desembre, Cerdanyola serà més solidaria que mai! Per aquest mes estan previstos dos grans concerts solidaris: en primer lloc, el dia 11 de Decembre tindra lloc a l'ateneu de Cerdanyola del Vallès un concert benefic per recollir fons que aniran integrament destinats a FADAM (associació contra el càncer infantil de Cerdanyola); i en segon lloc, el diumenge 18 tindrà lloc a pavelló de Can Xarau un espectacle anomenat PatinaSOS on en aquest cas els fons recaptats aniran a l'associació catalana del síndrome de Rett i a l'ONG Pallapupas.

El repertori que s'interpretat al concert per FADAM està compost per cançons conegudes, optimistes i musicals com per exemple Huracaine 2000, Still loving you, My girl o Walking on sunshine. En aquest cas Veus sense Fronteres juntament amb una coral de Sentmenat interpretaran les cançons acompanyats de música en directe i varis solistes. El preu de l'entrada serà de 8€ i es reservara una fila 0 per als que simplement volguin fer un donatiu.

En el segon cas, el repertori del PatinaSOS serà molt semblant al primer però s'afeguirant cançons com Hijo de la luna (de mecano), Lolypop (de Mika), I will follow him (de la BSO de Sister Act) o Mas alla (de Gloria Estefan). En aquest cas l'espectacle tindrà lloc al pavelló de Can Xarau a las 19h i es tractarà d'una combinació entre música en directa i patinatge artístic amb el millors patinadors del moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada