Pàgines

dissabte, 10 de desembre del 2011

Vine al teatre GRATIS

El proper diumenge 11 de Desembre ves totalment gratis al teatre Victòria de Barcelona a veure La Ventafocs "el musical amb ritme dels 50". Tant sols has d'imprimir aquesta invitació per poder gaudir d'aquest espectacle.

La Roda Produccions ens presenta un musical de la clàssica història de la Ventafocs totalment renovada i ambientada en la dècada dels 50. 

La trama comença en el moment en que la protagonista perd una sabata durant el ball, però aquest cop la festa no es du a terme dins de cap palau, sinó que es tracta d'una festa de fi de curs. En aquest cas la Ventafocs és una noia normal i corrent d'un institut, mentre que el príncep és el noi més popular de l'equip de beisbol.

Dirigit per Dani Cherta, amb música i lletra de Keco Pujol, escenografia de Ximo Díaz i coreografia de Sílvia López l'espectacle promet ser d'alló més entretingut, divertit i musical.


"El clàssic conte de La Ventafocs viatja en el temps i pren forma de musical per a convertir-se en l'espectacle familiar d'aquest Nadal"

La representació es dura a terme al Teatre Victòria del 4 de Desembre fins al 8 de Gener i l'entrada tindrà un preu de 11 € amb un 20% de descompte pels grups majors de 10 persones. Les entrades ja estan a la venta al Servicaixa, trucant al 902.33.22.11 o a les guixetes del mateix teatre.

http://www.youtube.com/watch?v=Ww9fsgeNOZ4&feature=related

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada