Pàgines

dilluns, 12 de desembre del 2011

Concert per FADAM

Ahir, Diumenge 11 de desembre, va tenir lloc al teatre de l'Ateneu de Cerdanyola un concert benèfic, on tots els ingressos recaptats es destinaran íntegrament per a l'associació contra el càncer infantil FADAM.

El concert estava compost per l'actuació de dues corals.
En primer lloc el Cor Jove Sentmenat dirigit per Toni Santiago, va interpretar 6 peces entre les quals trobem Lord's Prayer, Ave Maria, Jesus is born today o Hallelujah-A Soulful Celebration. Els sentmenatencs van destacar per a seva professionalitat, tècnica de cant i una escenografía molt cuidada.

A continuació va tenir lloc l'actuació de la Coral i Cor Jove Veus sense Fronteres dirigit per Ramon Beltran, que van interpretat peces més modernes com Rock you like a hurricane (Scorpions), Still loving you, My Girl o Walking on sunshine acompanyant a solistes com Roser Felez, Diana Gil i Kevin Cerdà. L'espectacle dels cerdanyolecs es va caracteritzar per l'originalitat i bon humor que aquest cor acostuma a transmetre.

El concert va finalitzar amb el cant comú de Adiemus, una peça de la coneguda pel·lícula d'Avatar, els agraïments per part de l'associació i la entrega de un diploma de reconeixement des de FADAM cap a les dues corals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada