Pàgines

dimecres, 21 de desembre del 2011

Dram Sound al Son de la Gramola

El passat Divendres 16 de Desembre, el jove duo compost per Roser Bursó, cantant, i Xavi Aldea al piano i guitarra ens van fer passar una bona estona al bar/cafeteria de Cerdanyola del Vallès anomenat Al son de la Gramola.

La parella va interpretar cançons com Hey Jude (dels Beatles), Moondance (de Van Morrison), My baby just cares for me (de Nina Simone), Fly me to the moon o I've got you under my skin de Frank Sinatra.

Dram Sound neix de la unió de dos vells amics amb ganes de formar un grup per tal de compartir una passió, la música, amb el seu públic. Dram Sound es dedica a versionar cançons  molt conegudes del jazz clàssic i inclús del pop més modern.

Com molts altres grups del moment, aquesta parella artística es promociona a través de les xarxes socials, aprofitant el poder de difusió que otroga aquest nou mitjà de comunicació. Tenen una pàgina a Facebook, on consten les darreres noticies del grup, fotos dels concerts i algun àudio per poder fer-nos a la idea de com sonen. També els trobem a Twitter, MySpace i inclús tenen un blog propi on publiquen sovint.

De moment per aquest any 2011 Dram Sound tanca el seu programa de concerts, però a partir del nou any, els podrem seguir sentit per arreu de Catalunya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada