Pàgines

dijous, 22 de desembre del 2011

PatinaSOS triunfa per segon cop

El pavelló Can Xarau va obrir les seves portes, el passat diumenge 18 de desembre, per acollir un espectacle únic que combinà música en directa amb exivisions sobre patins.

Veus Sense Fronteres i Club Patinatge Artístic Cerdanyola (CPACV) es van tornar a unir per un bona causa, i es que els diner recaptat anaven destinats íntegrament a las ONGs, Pallapupas i Associació Catalana Síndrome de Rett.

El PatinaSOS es va dividir en dos blocs. Una quarantena de patinadors del CPACV van ser els encarregats de obrir l'espectacle juntament amb la coral i Maria de la Sierra Moreno interpretant la famosa cançó de la banda sonora del Rey León anomenada Circle of Life. Durant el primer bloc també varem poder gaudir d'un magnific espectacle sobre patins a càrreg de Julia Figueroa al son de Louise, Carla Vila amb Hijo de la Luna, Idoia Company amb Rock you like a hurricane, Marta i Àlex Rios amb una coreografia carregada de romanticisme, Noemi Isla acompanyada de I will follow him, Carla Pey i molts d'altres. Aquesta primera part va finalitzar amb una actuació dels karatecas del Sport Club Arvi.
Durant la pausa els pallasso de pallapupas es van encarregar de fer l'estona més entretinguda fent riure a la gent.
La segona part també va ser espectacular, tot i que ja portaven més d'una hora de espectacle, el nivell es va mantenir igual de alt. En aquest cas varem gaudir de l'espactacle de les noies del Grupo Shows CPACV al son de Time to say goodbye, Nàdia Alsinet amb Lollipop, Carla Nonell al ritme de Life is a cabaret!, Carla Pey amb Mi Tierra i d'altres patinadors que varen tornar a saltar a la pista.
L'espectacle va finalitzar amb l'actuació de Alba Pérez, tricampiona del món, que va acabar el seu numero asseguda al mig de la pista descalçant-se els patins. Ja que la patinadora es retira del món de la competició al no haver pogut recuperar-se del tot després de l'operació al genoll.

" ...la vida continua, i amb bambes, tirem endavant!"
Finalment, el PatinaSOS va finalitzar amb unes paraules per part de Pallapupes i algunes mares de l'Associació Catalana Síndrome de Rett acompanyades per les seves filles.

Tot plegat va ser un espectacle ple d'emocions, màgia, música i espectaculars acobracies sobre patins, que fan fer del segon PatinaSOS tot un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada